do-vaks-naybilshe-klopotan-nadiyshlo-schodo-provedennya-neglasnoyi-slidchoyi-diyi-1

До ВАКС найбільше клопотань надійшло щодо проведення негласної слідчої дії

 • 12198 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Протягом вересня-грудня 2019 року до Вищого антикорупційного суду найбільше клопотань надійшло щодо проведення негласної слідчої дії. Про це повідомляє УНН із посиланням на ВАКС.

Так, за даними ВАКС, протягом вересня-грудня 2019 року найбільше клопотань надійшло щодо проведення негласної (розшукової) слідчої дії, а саме - 624.

Найменше клопотань - з приводу свідків (3).

Також, надходили клопотання щодо: відсторонення, продовження строку відсторонення від посади – 8; дозволу на затримання з метою приводу – 11; огляду місцевості, приміщення, речей та документів – 19; продовження строку досудового розслідування – 34; продовження строку дії обов’язків покладених судом – 64 та 52 інших клопотань.

Окрім того, до Антикорупційного суду надійшло 982 клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів, 343 клопотань про проведення обшуку житла та іншого володіння особи, 156 клопотань про арешт майна, 143 клопотань про скасування арешту майна, 95 клопотань про застосування, зміна, продовження строку та скасування запобіжних заходів, 45 клопотань про проведення експертизи та 27 клопотань про встановлення процесуальних строків.

Окрім того, надходили клопотання щодо: відсторонення, продовження строку відсторонення від посади – 8; дозволу на затримання з метою приводу – 11; огляду місцевості, приміщення, речей та документів – 19; продовження строку досудового розслідування – 34; продовження строку дії обов’язків покладених судом – 64 та 52 інших клопотань.

Нагадаємо, у 2019 році до Вищого антикорупційного суду за перші п’ять місяців його роботи надійшло 225 кримінальних проваджень, торік ВАКС виніс два вироки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП