do-vaks-skerovano-spravu-eksgolovi-nazk-korchak

До ВАКС скеровано справу ексголови НАЗК Корчак

 • 9880 переглядiв

КИЇВ. 26 листопада. УНН. До Вищого антикорупційного суду скеровано обвинувальний акт у справі колишньої посадової особи Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак, яку підозрюють у недекларування статків на понад 544 тис. грн. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу САП.

"На сьогодні, обвинувальний акт за ст. 366-1 КК України скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, колишній посадовій особі Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак повідомили про завершення досудового розслідування за фактом недекларування статків на понад 544 тис. грн.

Нагадаємо, колишній посадовій особі Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак повідомлено про підозру у недекларуванні статків на понад 544 тис. грн.

Як повідомлялося, колишня голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак прокоментувала вручення їй підозри від Національного антикорупційного бюро.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП