do-vr-nadiyshli-zayavi-pro-zvilnennya-dvokh-ministriv

До ВР надійшли заяви про звільнення двох міністрів

 • 20513 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. До Верховної Ради надійшли заяви про звільнення від міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, та міністра у справах ветеранів України. Про це заявив голова ВР Дмитро Разумков під час пленарного засідання, передає кореспондент УНН.

“Надійшли заяви про звільнення від двох міністрів – міністра захисту довкілля та природних ресурсів України, та міністра у справах ветеранів України. Я прошу комітети зібратись зранку і розглянути ці питання, щоб ми могли винести їх на пленарне засідання. Даю відповідне доручення”, - сказав Разумков.

Нагадаємо, раніше сьогодні народний депутат Олександр Качура повідомив, що на сьогоднішньому засіданні парламентської фракції "Слуга народу" розглянуть кандидатури на двох міністрів – освіти – Сергія Шкарлета та енергетики – Юрія Вітренка, а також звільнення міністра зі справ ветеранів.

Пізніше народний депутат Ярослав Железняк повідомив, що в парламенті розглядають кадрові зміни в п’яти міністерствах: енергетики, освіти, екології, аграрної політики та у справах ветеранів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    До ВР надійшли заяви про звільнення двох міністрів

     • 20513 переглядiв

    Рада ухвалила Бюджет на 2021 рік

     • 25508 переглядiв

    У Мінфіні цього року обіцяють вчасно виплатити пенсії

     • 17071 переглядiв

    Рада перейшла до розгляду Бюджету-2021

     • 14524 переглядiв