do-zakonoproektu-pro-rinok-zemli-komitet-ne-vrakhuvav-blizko-700-pravok-getmantsev

До законопроекту про ринок землі комітет не врахував близько 700 правок – Гетманцев

 • 12946 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. До законопроекту №2178-10 щодо запровадження ринку землі комітет з питань аграрної та земельної політики не врахував близько 700 поправок від нардепів. Про це в кулуарах Ради заявив голова комітету з питань фінансової, податкової та митної політики Данило Гетманцев, передає кореспондент УНН.

Відповідаючи на питання, чи гарна ідея ухвалювати законопроект про відкриття ринку землі вночі, Гетманцев сказав: "Гарна ініціатива є ухвалювати цей закон, бо цей закон назрів".

За його словами, парламентарі не зважатимуть на власний час і на режим роботи під час розгляду даного законопроекту.

"Наскільки мені відомо, близько 700 правок непідтверджених, неврахованих. Це дійсно займає більше одного пленарного дня, але знову ж таки, ми не знаємо, які правки будуть ставити депутати на підтвердження, які не будуть ставити на підтвердження", - сказав Гетманцев.

Нагадаємо, голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що законопроект №2178-10 щодо запровадження ринку сільськогосподарської землі в Україні почнуть розглядати у Раді у четвер, 6 лютого, а завершать, орієнтовно, о 3-4-й ранку 7 лютого.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У Полтаві всі школи закрили на карантин

     • 28950 переглядiв

    На Столичному шосе зіткнулись дві іномарки, є загиблий

     • 15472 переглядiв