do-zaporizhzhya-pochali-pribuvati-evakuyovani-mariupoltsi

До Запоріжжя почали прибувати евакуйовані маріупольці

 • 164203 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. До Запорізької області почали прибувати евакуйовані цивільні з Маріуполя. Про це інформує військова служба правопорядку ЗСУ, пише УНН.

Деталі

За даними служби, йдеться про понад 100 людей, евакуйованих із території заводу "Азовсталь" у Маріуполі.

Зазначили, що всі евакуйовані отримують все необхідне – гаряче харчування, медикаменти, продукти. Медики оглядають постраждалих. Людям надають психологічну допомогу.

Водночас "Суспільне" з посиланням на інформацію від Запорізької ОВА повідомляє, що до Запоріжжя почали прибувати мешканці Маріуполя на власному автотранспорті. Людей, яких евакуювали з "Азовсталі", очікують в обласному центрі за кілька годин.

Нагадаємо

За два дні українська сторона евакуювала понад сто жінок, дітей та людей похилого віку з території металургійного комбінату "Азовсталь".

Голова фракції “Слуга народу” і очільник української переговорної групи з рф Давид Арахамія повідомив, що евакуація людей з “Азовсталі” — це лише перша частина “спецоперації”, у підсумку якої планується вивезти всіх людей з заводу.

2 травня вранці евакуація з Маріуполя повинна була продовжитися. За підтримки ООН та Червоного Хреста було погоджено дві додаткові локації для посадки людей в евакуаційну колону, яка виїде із Маріуполя. Це – селище Мангуш та Луначарське кільце біля Бердянська.

Українські Національні Новини

Суспільство