doba-na-mykolaivshchyni-voroh-zavdav-udariv-balistykoiu-artyleriieiu-ta-dronamy

Доба на Миколаївщині: ворог завдав ударів балістикою, артилерією та дронами

 • 27342 переглядiв

У вівторок, 27 березня, російська армія атакувала Миколаївську область, застосувавши балістичні ракети, артилерію та безпілотники, пошкодивши інфраструктуру, поранивши 12 осіб та завдавши незначних пошкоджень житловим будинкам.

Упродовж вівторка, 27 березня, російська армія атакувала Миколаїв, Очаківську та Галицинівську громади. Внаслідок удару по місту пошкоджена інфраструктура, кількість травмованих зросла до 12 людей. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН.

Деталі

У військовій адміністрації зазначили, що 27 березня близько 14:30 місто зазнало ракетної атаки. Армія РФ застосувала балістику. Внаслідок завданого удару, імовірно, ракетою "Іскандер М", відбулося займання на території об'єкта промислової інфраструктури, яке ліквідували надзвичайники.

Поранень зазнали дванадцять людей, чотирьом з них медична допомога надана амбулаторно. Також незначних пошкоджень зазнали шість багатоквартирних будинків.

Доповнення

Крім того, 27 березня об 11:00 внаслідок російського удару безпілотником типу "Ланцет" в селі Лупареве Галицинівської громади пошкоджено господарчу споруду в приватному житловому секторі. Люди не травмувалися.

Також 27 березня о 12:45 та 12:54 армія РФ завдала артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади. Загиблих та поранених немає.

Нічна атака на Нікопольщину: двоє людей отримали осколкові поранення28.03.24, 07:53 • [views_0]