dobkin-ne-ochikuvav-scho-yanukovich-vteche-z-ukrayini

Добкін не очікував, що Янукович втече з України

 • 4012 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Народний депутат Михайло Добкін зааявляет, що не очікував від екс-президента Віктора Януковича втечі з України. Про це Добкін заявив сьогодні в Оболонському районному суді Києва на допит як свідка у справі про державну зраду Януковича, передає УНН.

"Віктор Янукович, будучи прем'єром і президентом, справляв враження дуже сильної людини. Він мав завжди, як мені здавалося, повним обсягом інформації. Навіть коли в Києві стало гаряче, він залишався спокійним. Він таким приїхав до Харкова - мовляв, все добре, я тримаю ситуацію під контролем. У мене було якесь внутрішнє спустошення ... я допускав все що завгодно - будь-який маневр, швидке переміщення по країні, щоб мінімізувати ризики. Але я не очікував, що він поїде. І до сих пір вважаю, що його місце в Україні і він повинен був оставатися в Укра не «, - сказав Добкін.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року генеральний прокурор Юрій Луценко в Святошинському районному суді Києва оголосив підозра у відеорежимі екс-президенту України Януковичу в державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, і веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Добкін не очікував, що Янукович втече з України

     • 4012 переглядiв

    Кабмін змінив порядок формування оборонного замовлення

     • 10640 переглядiв