dobri-novini-z-ramshtayn-5-reznikov-perechisliv-scho-vviyde-u-noviy-paket-dopomogi-ssha

Добрі новини з "Рамштайн-5": Резніков перечислив, що ввійде у новий пакет допомоги США

 • 746609 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков подякував США за новий пакет безпекової допомоги Україні на 675 млн дол. та перечислив, що туди зокрема увійде, пише УНН.

Цитата

"Перші добрі новини з "Рамштайн-5"! Ще один транш допомоги США в галузі безпеки для України (675 мільйонів доларів) включатиме гаубиці, артилерійські боєприпаси, автомобілі Humvee, броньовані машини швидкої допомоги, протитанкові системи та багато іншого. Дякую президенту США Джо Байдену, міністру оборони США Ллойду Остіну та американському народу", - написав Резніков у Twitter.

Деталі

Також голова Міноборони України повідомив, що день "Рамштайну-5" у нього розпочався із зустрічі з "великими друзями України" головою Пентагону Ллойдом Остіном III та головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі. "Ми цінуємо тверду підтримку США", - вказав він. Про зустріч раніше повідомив голова Пентагону.

Окрім того, Резніков також зустрівся з британським колегою. "Я радий знову поговорити з моїм британським колегою Беном Воллесом на базі "Рамштайн". Військова допомога Великої Британії значно посилила українську армію. Ми віримо, що правда та демократія переможуть тиранію. Наше партнерство міцне і стає ще міцнішим", - зауважив міністр.

Доповнення

Міністр оборони США Ллойд Остін під час виступу на зустрічі у форматі "Рамштайн" у Німеччині заявив, що Україна отримає ще 675 мільйонів доларів допомоги від США.

Українські Національні Новини

Політика