donbas-i-sanktsiyi-vereschuk-nazvala-mozhlivi-pitannya-zasidannya-rnbo

Донбас і санкції: Верещук назвала можливі питання засідання РНБО

 • 10209 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. Член комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, народний депутат від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук прокоментувала питання, які сьогодні може розглядати РНБО, передає УНН.

Цитата:

"Ймовірно, що розглядатимуться безпекові питання щодо Донбасу. Ми знаємо, що останніми днями відбувалося певне загострення", - розповіла Верещук в ефірі одного з українських телеканалів.

Деталі

Нардеп не виключає, що на засіданні РНБО можуть підняти і питання санкцій.

"Принаймні так пишуть у різних пабліках і телеграм-каналах. Однак, давайте без конспірології. Дочекаємося вечора і побачимо, якими будуть рішення", - підкреслила нардеп.

Доповнення

Засідання очікується сьогодні, у другій половині дня.

Брифінг секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова анонсований у п’ятницю, 19 лютого, орієнтовно о 17:30 за результатами засідання РНБО.

Про те, що таке засідання відбудеться, говорять уже кілька днів. Його анонсували і в самій РНБО, вказуючи, що на засіданні планується обговорити комплекс питань, частину з яких буде розглянуто в закритому режимі.

Представники президентської команди в коментарях ЗМІ не називали питань порядку денного, вказуючи, зокрема, що він ще формується. Однак, йдуть розмови, що може йтися про санкції щодо певних бізнес-процесів.

Українські Національні Новини

Політика