donechchina-armiya-rf-minuloyi-dobi-aktivno-obstrilyuvala-tri-mista-ye-ruynuvannya

Донеччина: армія рф минулої доби активно обстрілювала три міста, є руйнування

 • 102746 переглядiв

КИЇВ. 7 вересня. УНН. Війська рф продовжують обстрілювати Донецьку область. Найбільш активні обстріли минулої доби велися у Краматорському районі: постраждали Краматорськ, Слов'янськ та Костянтинівка. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, інформує УНН.

Цитата

"Найбільш активні обстріли росіяни вели у Краматорському районі: постраждали Краматорськ, Слов'янськ та Костянтинівка. Краматорськ потрапив під обстріл вдосвіта — росіяни влучили у медичний заклад, там зайнялася пожежа. У Слов'янську близько четвертої ранку росіяни обстріляли філію школи №4 та поцілили у багатоповерхівку. Рятувальники гасять пожежу в пошкодженому будинку. У Костянтинівці під обстріл потрапив приватний сектор — зруйнували літню кухню", - заявив він у Telegram.

Деталі

Також, з його слів, ніч минула неспокійно в кількох громадах Бахмутського району. У Соледарській громаді зруйновано фермерські приміщення у Васюківці та приватний будинок у Роздолівці; гучно було в Одрадівці Світлодарської громади.

Крім того, вночі росіяни обстріляли Іванівку у Гродівській територіальній громаді.

Обсяги руйнувань та інформацію щодо постраждалих уточнюють.

Доповнення 

7 вересня російські окупаційні війська вкотре обстріляли Слов’янськ Донецької області. Під ворожу атаку потрапила місцева школа, також частково зруйновано житловий будинок. 

Українські Національні Новини

Війна