donechchina-okupanti-obstrilyali-druzhkivku-vluchili-u-shkolu-ditsadok-ta-zhitlovi-budinki

Донеччина: окупанти обстріляли Дружківку. Влучили у школу, дитсадок та житлові будинки

 • 116459 переглядiв

КИЇВ. 16 травня. УНН. Російські окупанти зранку обстріляли Дружківку на Донеччині, внаслідок чого найбільших пошкоджень зазнала міська школа №6. Також рашисти влучили в дитсадок, льодову арену та житлові будинки. Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook, передає УНН.

Цитата

"Росіяни зранку обстріляли Дружківку, внаслідок чого найбільших пошкоджень зазнала міська школа №6. Внаслідок обстрілу постраждалих немає. Ця школа – одна із найбільших і найсучасніших у громаді: до широкомасштабного вторгнення тут навчалося 650 учнів. Три роки тому тут завершили капітальний ремонт із термомодернізацією", - написав Кириленко.

Деталі

За його словами, тепер у школі повністю зруйновано спортивну залу – ймовірно, саме туди й прилетів снаряд. Пошкоджено частину класних кімнат, вибито більша частина шибок.

"Крім того, від обстрілу постраждали дитсадок №6 "Дзвіночок", льодова арена "Альтаїр" та житлові будинки. Рятувальники швидко ліквідували пожежу на місці влучання, зараз муніципальні служби вже прибирають територію від уламків та скла", - повідомив Кириленко.

Доповнення

Минулої доби, 15 травня російські окупанти вдарили по Донеччині авіабомбами, ракетами "повітря-земля", реактивними системами "Град" і "Смерч". Загинуло шестеро людей, дістало поранення – 12.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП