donechchina-okupanti-obstrilyali-svitlodarsk-agitsnaryadami

Донеччина: окупанти застосували у Світлодарську агітснаряди

 • 145371 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. У Світлодарську Донецької області російські окупанти застосували агітснаряди. Один з них пробив дах багатоповерхівки, вибив віконне скло та розірвався на вулиці, засипавши її пропагандистськими листівками. Про це повідомив голова Донецької ОВА Павло Кириленко, інформує УНН.

Деталі

"Російська пропаганда руйнує не лише людський мозок. У Світлодарську російський так званий агітснаряд пробив дах багатоповерхівки, пошкодив м'яку покрівлю і, вибивши віконне скло, розірвався на вулиці, засипавши її пропагандистським непотрібом",  — написав Кириленко.

Як зазначили, комунальні служби швидко навели лад на вулиці, пошкоджений дах доведеться ремонтувати.

"Радує хоча б те, що в даному випадку йдеться про покрівлю буквально. Адже агресивна російська пропаганда, яка має на меті позносити дах людям, переконавши їх у тому, що чорне - це біле, вже втрачає свій вплив. Люди на власні очі бачать, що саме росіяни і їхні посіпаки несуть смерть і руйнування на нашу землю", — додав голова ОВА.

Додамо

Агітаційний снаряд — вид спеціальних артилерійських снарядів, які застосовують для розкидання агітаційних листівок на території, контрольованій противником. Великі фрагменти таких боєприпасів можуть становити небезпеку для будівель, техніки та людей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП