donechchina-rosiyani-vnochi-vdarili-na-viddali-vid-frontu-pid-postiynimi-obstrilami-vugledar

Донеччина: росіяни вночі вдарили на віддалі від фронту, під постійними обстрілами Вугледар

 • 724692 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Російська армія продовжує обстріли Донецької області на трьох напрямках, уночі вдарили по віддаленій від фронту Карлівці. Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко у суботу, 11 лютого, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Уночі росіяни обстріляли відносно далеку від фронту Карлівку Новогродівської громади - пошкоджено будинок", - написав Кириленко.

Деталі

Зі слів голови ОВА, ситуація по області станом на ранок 11 лютого наступна:

  • На Волноваському напрямку ворог застосував "Гради" в Богоявленці, під постійними обстрілами Вугледар - без постраждалих.
  • На Донецькому напрямку під вогнем Мар'їнка, Георгіївка та Максимільянівка - в останній зруйновано будинок. Курахівська громада зазнала 5 обстрілів - в Успенівці поранено 3 людини, пошкоджено 17 будинків, школу, адмінбудівлю та крамницю. На ранок Авдіївка зазнала артобстрілу та обстрілу з "Градів" - без жертв.
  • На Горлівському напрямку 3 будинки пошкоджено у Костянтинівській громаді: 2 в Олександро-Шультиному та 1 в Іванопіллі. У Соледарській громаді пошкоджено 5 будинків у Федорівці та зруйновано 2 будинки у Васюківці. У Бахмуті пошкоджено адмінбудівлю та 9-поверхівку, у Красній Горі Бахмутської громади загинула 1 людина. У Торецькій громаді пошкоджено будинок у Торецьку та 3 будинки у Петрівці.

Доповнення

За минулу добу у Донецькій області росіяни вбили одного жителя, ще 4 дістали поранень.

Українські Національні Новини

Війна