donechchina-rosiyani-za-dobu-zavdali-sche-13-udariv-znovu-gorili-polya-z-pshenitseyu

Донеччина: росіяни за добу завдали ще 13 ударів, знову горіли поля з пшеницею

 • 128519 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. Російські окупанти за добу зруйнували та пошкодили на Донеччині понад пів сотні житлових будинків, завдавши 13 ударів. Про це повідомили у поліції Донецької області, пише УНН.

Цитата

"Росіяни завдали 13 ударів по 10 населених пунктах. Окупанти обстріляли міста Бахмут і Торецьк, села Горіхове, Ласточкине, Стара Миколаївка, Ближня Диліївка, Кліщіївка, Парасковіївка, Зайцеве, Катеринівка. Ворог вдарив крилатими ракетами типу 9М728, артилерією, танками, реактивними системами залпового вогню «Смерч», «Ураган». Є загиблі та поранені серед мирного населення", - повідомили у поліції у Telegram.

Деталі

Росіяни застосували запалювальні снаряди по мирних людях у Бахмуті. Щонайменше 7 будинків згоріло. Кількість постраждалих та руйнувань встановлює поліція.

Загалом руйнувань зазнали 69 цивільних об’єктів: 54 житлових будинки, з них один багатоквартирний, спорткомплекс із стадіоном, 13 гаражів тощо. Крім того, в різних районах області окупанти внаслідок обстрілів підпалили поля з пшеницею.

Поліцейські задокументували кожен воєнний злочин рф.

Доповнення

За ніч із 10 на 11 липня росіяни завдали п’ять ракетних ударів та чотири масованих артилерійських обстріли по населених пунктах на межі Луганщини і Донеччини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Ракетний удар по Часовому Яру: кількість загиблих зросла до 19

     • 101655 переглядiв

    Харків сколихнули вибухи: попередньо, вдарили з РСЗВ

     • 197200 переглядiв

    Google Workspace став безплатним для українського бізнесу

     • 216088 переглядiв

    На Запоріжжі окупанти обстріляли Гуляйполе та два села

     • 262841 переглядiв