donka-kadirova-otrimala-medal-za-zaslugi-pered-chechenskoyu-respublikoyu

Донька Кадирова отримала медаль "За заслуги перед Чеченською Республікою"

 • 65912 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. Хадіжат Кадирова, донька голови Чечні Рамзана Кадирова та начальник департаменту дошкільної освіти Грозного, нагороджена медаллю "За заслуги перед Чеченською Республікою". Про це в Instagram повідомив керівник адміністрації голови та уряду Чечні Галас Таймасханов, передає УНН.

Цитата

"За дорученням дорогого брата, Голови ЧР, Героя Росії Рамзана Ахматовича Кадирова сьогодні вручив начальнику департаменту дошкільної освіти міста Грозний Хадіжат Рамзанівні нагороду — Медаль "За заслуги перед Чеченською Республікою“ — за внесок у розвиток системи дошкільної освіти, бездоганну сумлінну роботу", — чиновник, зазначив, що нагороду було присуджено указом глави Чечні.

Деталі

За словами Таймасханова, з моменту призначення Хадіжат Кадирової на посаду "сфера дошкільної освіти міста зазнала значних позитивних змін".

Доповнення

Хадіжат Кадирова було призначено на посаду начальника департаменту дошкільної освіти Грозного у грудні 2020 року. На той час їй було 20 років. До цього донька Кадирова працювала завідувачем грозненського дитячого садка.

Родичі Рамзана Кадирова обіймають керівні пости в Чечні. Зокрема, ще одна його донька Айшат – міністр культури республіки Чечня, інший родич Хас-Магомед Кадиров – мер Грозного.

За інформацією ВВС, із 158 "великих чиновників" у Чечні 30% – це родичі Кадирова, 23% – односельці, ще 12% – друзі та їхні родичі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Галас Таймасханов (@taymaskhanov_g)

Українські Національні Новини

Новини Світу