donka-vipadkovoyi-zhertvi-teraktu-v-kiyevi-zbiraye-koshti-na-likuvannya-materi

Донька випадкової жертви теракту в Києві збирає кошти на лікування матері

 • 10117 переглядiв

КИЇВ. 27 жовтня. УНН. Донька киянки Надії Тарасенко, яка стала випадковою жертвою під час замаху на нардепа Мосійчука, збирає кошти на лікування матері. Про це жінка написала на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Наразі Надія Тарасенко у свідомості та перебуває у палаті, але жінка не памятає, що сталося. За інформацією її донькі Ирини Рибіцької з мізку жінки витягли кулю та фрагменти черепної кістки і як відреагує організм на таке ураження, лікарі прогнозувати не беруться.

Окрім того, Н.Тарасова потребує ще однієї операції і попереду у жінки довге і дороге лікування і реабілітація, написала І.Рибіцька.

Отже жінка звертається по допомогу до волонтерських організацій та безпосередньо до Олега Ляшка, як до керівника партії, на депутата якої стався замах.

Нагадаємо, 25 жовтня у Києві на нардепа І.Мосійчука скоїли замах.

Внаслідок замаху загинули двоє людей. Від отриманих поранень загинув охоронець депутата, 30-ти річний працівник поліції полку особливого призначення та перехожий, який, за словами нардепа О.Ляшка, був капітаном поліції.

Також в результаті теракта важке поранення в голову отримала киянка Надія Тарасенко, яка мешкає неподалік місця вибуху та знаходилась там випадково.

Українські Національні Новини

Політика