dopomozhe-traktuvati-diyi-voroga-u-minoboroni-zapuskayut-navchalniy-proyekt-schodo-pravil-vedennya-viyni

Допоможе трактувати дії ворога: у Міноборони запускають навчальний проєкт щодо правил ведення війни

 • 135741 переглядiв

КИЇВ. 24 травня. УНН. Міністерство оборони України запускає цикл програм з правилами міжнародного гуманітарного права для військовослужбовців. Дотримання цих правил робить українську армію не лише сильною, але й цивілізованою, переконані в МОУ, пише УНН.

Цитата

"Цей проект покликаний актуалізувати норми міжнародного права та надати необхідні базові знання, не лише військовим ЗСУ та інших складових сил оборони, але й громадянському суспільству та журналістській спільноті. З іншого боку, чітке усвідомлення цих норм дозволяє правильно трактувати та кваліфікувати дії ворога… Наш проект передбачає не лише демонстрацію відео матеріалів, але й широке обговорення особливостей застосування норм міжнародного гуманітарного права", - сказав начальник Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ Андрій Островський.

Деталі

З його слів, також планується проведення повноцінного циклу занять з військовослужбовцями ЗСУ, створити цикл програм на радіо та висвітлити діяльність на міжнародну аудиторію.

Реалізація проєкту триватиме близько 2,5 місяців, кажуть у МОУ.

Нагадаємо

У травні в українському уряді офіційно оголосили про початок трансформації і переходу української армії на стандарти НАТО.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі