dorozhniki-anonsuvali-pochatok-kapremontu-problemnogo-pidyizdu-do-kiyeva

Дорожники анонсували початок капремонту проблемного під'їзду до Києва

 • 11030 переглядiв

КИЇВ. 5 квітня. УНН. В "Укравтодорі" розпочинають капітальний ремонт дороги М-01 на ділянці від Києва до транспортного вузла Кіпті, включаючи об’їзну дорогу міста Бровари. Роботи планується розпочати найближчими тижнями. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу відомства.

"Я щасливий з того, що ми починаємо роботи на одному з найпроблемніших під’їздів до Києва. На стан цієї дороги ми отримували велику кількість нарікань, особливо стосовно Броварської об’їзної дороги. Певен, що за два роки ця дорога буде капітально відремонтована і приведена у відповідність до сучасних європейських стандартів", - заявив керівник "Укравтодору" Славомір Новак.

"Швидкісне шосе М-01 Київ – Кіпті має стати найкращим під’їздом до столиці України", - додав він.

Протяжність ділянки дороги, де буде проводитися ремонт, становитиме 80 км, з яких – 43 км в Київській області, 37 км – в Чернігівській. Термін реалізації проекту – 2 роки.

Капітальний ремонт здійснюється за рахунок кредитних коштів ЄБРР та ЄІБ.

"Роботи планується розпочати найближчими тижнями", - вказали в "Укравтодорі".

Також вказано, що у межах співпраці з МФО найближчим часом планується "капітальний ремонт дороги М-05 від Білої Церкви до Умані, будівництво Північної об’їзної Львова та перша черга Північної об’їзної Тернополя".

Нагадаємо, частину міжнародної траси планують розширити до чотирьох смуг.

Українські Національні Новини

Економіка