doschi-v-yaponiyi-zabrali-zhittya-dvokh-ditey

Дощі в Японії забрали життя двох дітей

 • 16705 переглядiв

КИЇВ. 16 серпня. УНН. Проливні дощі обрушилися на велику частину Японії в неділю, 15 серпня. Троє людей загинули після зсуву ґрунту в префектурі Нагано. Про це повідомляє УНН з посиланням на The Japan times.

Деталі

На великих частинах Японії, зокрема на острові Кюсю, спостерігалося рекордна кількість опадів, що спричиняло розлив річок та викликало зсуви. 

Пожежник, який патрулював територію в Окая, префектура Нагано, викликав швидку допомогу, побачивши будинок, наповнений ґрунтом та піском, і людей в ньому. За даними місцевої пожежної частини, п’ятеро з восьми людей, які перебували в будинку на той момент, були доставлені в лікарню.

Троє з них - 41-річна Юкі Макібучі та її сини 12-річна Харукі та 7-річна Наокі - пізніше були підтверджені мертвими. Хлопчик-підліток та чоловік віком 40 років, які також були вдома в той час, постраждали, а троє врятувалися.

Нагадаємо

Щонайменше чотири людини вважаються мертвими, а двоє зниклими безвісти після того, як проливний дощ спричинив зсуви селей на території всієї Японії.

Українські Національні Новини

Новини Світу