dostrokovi-vibori-do-vr-ne-zabezpechat-pidvischennya-yakosti-rishen-parlamentu-v-groysman

Дострокові вибори до ВР не забезпечать підвищення якості рішень Парламенту - В.Гройсман

 • 6594 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Дострокові вибори до Верховної Ради України не забезпечать підвищення якості прийняття Парламентом рішень та формування його якісної більшості. Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час Форуму об’єднаних громад у четвер, передає УНН з посиланням на Урядовий портал.

"Дострокові вибори до Парламенту не дають відповіді на питання формування нормальної, якісної більшості. Якщо ще буде більше подрібнений політично Парламент, то на цих реформах взагалі можна буде "поставити хрестволодимир", - переконаний очільник уряду.

"Дострокові вибори навряд чи можуть дати відповідь на питання підвищення якості прийняття рішень", - додав В.Гройсман.

За його словами, є тільки дві політичні сили, які прагнуть проведення дострокових парламентських виборів, інші фракції та депутатські групи - не підтримують таку позицію.

В.Гройсман зауважив, що представники і очільники обидвох цих партій - Опозиційний блок і "Батьківщина" - протягом тривалого часу до Революції Гідності послідовно очолювали керівні посади у країні. Натомість, протягом цього періоду, 2005-2013 роки, не було зроблено необхідних реформ.

 

Українські Національні Новини

Політика