dot-mozhe-vidmovytysia-vid-posluh-shche-odnoho-postachalnyka-produktiv-kharchuvannia-dlia-zsu-detali

ДОТ може відмовитися від послуг ще одного постачальника продуктів харчування для ЗСУ: деталі

 • 138359 переглядiв

Державний оператор тилу може відмовитися від послуг одного постачальника для Збройних Сил через незадовільне виконання ним своїх зобов'язань, перерозподіливши замовлення на інші компанії за вказаними цінами за комплект.

"Державний оператор тилу" може відмовитися від послуг ще однієї компанії, яка постачає продукти харчування для ЗСУ за новими контрактами, якщо у встановлені терміни вона не виконає взяті на себе зобов’язання. Про це повідомив директор з управляння поставками ДОТ Яким Коваленко в ексклюзивному коментарі УНН.

За його словами до однієї з областей, яка була закріплена з цим постачальником продукти вже завозитимуть інші компанії.

Щодо постачальника "Твій хліб". Замовлення по Чернігівській області спрямовуватимуться на "Фуд Гранд". Ціна за комплект - 104,94 грн. Щодо інших областей - йому був встановлений кінцевий строк для виконання своїх зобов’язань не менше ніж на 95% по обсягу, по асортименту. Якщо в цей строк він не вкладеться, то так само його області будуть перерозподілені на інших постачальників

- зазначив Яким Коваленко.

Він додав, що за прострочення зобов'язань з боку постачальників застосовуватимуться пеня та штрафи, що передбачені контрактами. У разі виявлення зривів постачань у будь-якого з постачальників, його області так само можуть бути спрямовані на інших.

Нагадаємо

"Державний оператор тилу" відмовився від послуг одного із постачальників продуктів харчування для ЗСУ за новими контрактами через незадовільне виконання взятих на себе зобов’язань. Мова йде про "Черкаський м’ясокомбінат", який за перший тиждень завіз до військових частин лише 25% від необхідного обсягу продуктів області, в яких зафіксований низький рівень виконання замовлень, розподілені між іншими постачальниками:

– Харківська, Чернігівська області – замовлення спрямовуватимуться на "Фуд Гранд". Ціна за комплект – 118,38 грн та 104,94 грн відповідно;

– Запорізька, Кіровоградська та Черкаська області – замовлення спрямовуватимуться на "Юг Прод Торг". Ціна за комплект – 119,7 грн;

­ – Донецька, Дніпропетровська області. У межах переговорної процедури виявлено готовність компанії "Контракт Продрезерв 5" негайно виконувати постачання. Укладений відповідний договір. Відвантаження розпочинаються сьогодні. Ціна за комплект – 118,02 грн.

За інформацією ДОТ, станом на 5 квітня статус виконання відвантажень на військові частини від отриманих заявок за перший тиждень становить:

– "Буський консервний завод" – понад 90% поставлено;

– "Юг Прод Торг" – понад 90% поставлено;

– "Фуд Гранд" – понад 90% поставлено;

– "Твій хліб" – 50% поставлено;

– "Черкаський мʼясокомбінат" (ЧМК) – 25% поставлено.

Постачання відбувається за планом: в ДОТ розповіли про забезпечення ЗСУ продуктами харчування за новими контрактами01.04.24, 12:33 • [views_0]