dovibori-u-radu-tsvk-zareyestruvala-uzhe-7-kandidativ-u-nardepi

Довибори у Раду: ЦВК зареєструвала уже 7 кандидатів у нардепи

 • 17284 переглядiв

КИЇВ. 15 версеня. УНН. Центральна виборча комісія зареєструвала ще 1 кандидата у народні депутати України. Всього зареєстровано 7 кандидатів. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ЦВК.

Відзначимо, що 15 вересня відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії.

Як повідомили у пресслужбі, розглянувши заяву політичної партії "Право-Консервативна партія України "Північний шлях" разом з іншими документами щодо реєстрації кандидата в народні депутати України Василя Крутчака, висунутого 9 вересня 2020 року на ІХ З’їзді цієї партії, в одномандатному виборчому окрузі № 208 на проміжних виборах народного депутата України 25 жовтня 2020 року та встановивши їх відповідність вимогам виборчого законодавства, Комісія зареєструвала зазначеного кандидата в народні депутати України.

Крутчак Василь Васильович, народився 17 сiчня 1986 року в селі Глибоке Богородчанського району Івано-Франківської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, має вищу освіту. Він тимчасово не працює, є членом вказаної політичної партії, проживає в місті Коломия Коломийського району Івано-Франківської області, судимість відсутня.

Раніше Комісією вже було зареєстровано шістьох кандидатів у народні депутати України в ОВО № 208 – Олексія Оскера, Михайла Побігая, Сергія Суханова, Івана Донця, Олега Ляшка та Віталія Чорного.

Окрім того, Комісія затвердила єдиний кошторис видатків окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України ОВО № 208 для підготовки та проведення проміжних виборів народного депутата України 25 жовтня 2020 року на загальну суму 1 млн 629 тис. 259 гривень.

Українські Національні Новини

Політика