dozapravka-litaka-z-evakuyovanimi-z-kitayu-ukrayintsyami-v-aeroportu-borispil-zavershilasya

Дозаправка літака з евакуйованими з Китаю українцями в аеропорту "Бориспіль" завершилася

 • 14651 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Дозаправка літака рейсу PQ7302 з евакуйованими українцями та іноземцями з Уханю вже завершилася в аеропорту "Бориспіль". Про це повідомляє УНН.

Авто із пальним вже від’їхало від літака. Проте літак ще досі перебуває у аеропорту "Бориспіль".

Як повідомлялося в УНН, літак із евакуйованими українцями з Китаю приземлився у аеропорту "Бориспіль" на дозаправку. Там він дозаправиться пальним і вилетить у Міжнародний аеропорт міста Харків. 

Також повідомлялося, що спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі та під охороною поліції їх буде доправлено на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" у Полтавської області. 

Раніше повідомлялося, у Нових Санжарах на Полтавщині люди мітингують через можливе розміщення евакуйованих з Китаю українців у санаторії в області. Окрім того, у Нових Санжарах сталися сутички.

Нагадаємо, що лайнер мав прибути до міжнародного аеропорту "Бориспіль" о 7:56. Не виключався і варіант Харківського аеропорту. Літак рейсу PQ7302 з евакуйованими українцями та іноземцями на борту вилетів з аеропорту Алмати (Казахстан) у четвер, 20 лютого, о 5:34 за місцевим часом (1:34 за київським часом).

Літак приземлився в аеропорту Алмати о 4:37 (0:37 за київським часом). Він вилетів з Уханю о 00:30 (18:30 за київським часом). 

Українські Національні Новини

Суспільство