dps-u-2018-rotsi-otrimala-mizhnarodnu-dopomogu-na-190-milyoniv-griven

ДПС у 2018 році отримала міжнародну допомогу на 190 мільйонів гривень

 • 9719 переглядiв

КИЇВ. 29 грудня. УНН. У 2018 році Державна прикордонна служба України отримала міжнародну допомогу на 190 мільйонів гривень та реалізувала 23 проекти. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України, передає УНН.

"У 2018 році ДПС України отримала міжнародну допомогу на 190 мільйонів гривень, реалізувала 23 проекти з урядами США, Канади, Норвегії, Німеччини, EUAM Ukraine, EUBAM - EU Border Assistance Mission to Moldova and Ukraine, Организация Объединенных Наций, IOM Mission in Ukraine та OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додали, що розвиток відбувається за стандартами ЄС та НАТО.

  • Консультаційний проект Twinning щодо розвитку відомства: майже 600 прикордонників отримали євросертифікати з перевірки документів та ідентифікації викрадених авто.
  • Участь у 10-ти операціях агентства з охорони зовнішніх кордонів ЄС Frontex, the European Border and Coast Guard Agency.
  • Оперативне співробітництво з протидії міжнародній злочинності зі структурами Італії, Франції, Великобританії, Іспанії.
  • Спільне патрулювання з прикордонниками Молдови, Румунії, Угорщини, Словаччини, Польщі.
  • Участь у міжнародних військових навчаннях "Sea Breeze", "Riverine», "Rapid Trident".

Нагадаємо, Україна вже домовилась про взаємодію з окремими країнами-членами Альянсу щодо допомоги в сфері кібербезпеки у виборчий період.

Українські Національні Новини

Економіка