dpsu-cherez-rozblokovanyi-punkt-propusku-iahodyn-dorohusk-sposterihaietsia-intensyvnyi-rukh-v-obokh-napriamkakh

ДПСУ: через розблокований пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" спостерігається інтенсивний рух в обох напрямках

 • 15196 переглядiв

Через розблокований пункт пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на українсько-польському кордоні спостерігається інтенсивний рух вантажівок в обох напрямках після завершення акції протесту польських фермерів.

 Станом на ранок через заблокований польськими фермерами пункт пропуску "Ягодин - Дорогуськ" відмічається інтенсивний рух вантажівок в обох напрямках. В черзі – 250 вантажівок. За минулу добу КПП перетнуло 1300 вантажних транспортних засобів, повідомив в ефірі телемарафону у четвер речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, пише УНН.

По напрямку пропуску Ягодин, який кілька днів тому розблокували, ми бачимо вже досить такий інтенсивний рух в обох напрямках. За минулу добу тут кордон перетнуло 1300 вантажних транспортних засобів в обох напрямках

- сказав Демченко.

Він нагадав, що під час блокування КПП польські фермери за добу могли пропускати 60-100 вантажівок в бік України. "Від Польщі були нульові показники, і фактично зниження тобі було в десять разів", - зауважив Демченко. 

Доповнення 

Близько 150 вантажівок чекають у Польщі в черзі на в'їзд в Україну через заблокований досі пункт пропуску "Рава-Руська".

Нагадаємо

22 квітня рух вантажівок через пункт пропуску Ягодин-Дорогуськ на українсько-польському кордоні було відновлено після того, як завершився протест польських фермерів, що тривав з 9 лютого.

Тетяна Краєвська

Суспільство