drug-ta-demokratichniy-partner-dzhonson-zrobiv-zayavu-pered-vidlotom-do-kiyeva

"Друг та демократичний партнер": Джонсон зробив заяву перед відльотом до Києва

 • 16868 переглядiв

КИЇВ. 1 лютого. УНН. Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон повідомив, що відправляється до Києва для зустрічі із Президентом України Володимиром Зеленським на тлі занепокоєння з приводу загрози російського вторгнення, пише УНН.

Цитата:

"Сьогодні їду з візитом до Києва, щоб зустрітися із Президентом Володимиром Зеленським для переговорів. Як друг і демократичний партнер, Велика Британія продовжить відстоювати суверенітет України перед тими, хто прагне його зруйнувати", - написав Джонсон у Twitter.

Доповнення

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 1 лютого відвідає Україну. Згідно з планами, увечері він зустрінеться із Президентом України Володимиром Зеленським.

За даними Sky News, Джонсон вже вилетів до України приватним літаком. З ним було кілька журналістів.

Також очікується, що телефонна розмова Джонсона із президентом Росії Володимиром Путіним відбудеться вдень у середу, 2 лютого.

Окрім того, днями анонсувався і візит голови МЗС Сполученого Королівства. Утім, тричі вакцинована голова МЗС Великої Британії напередодні запланованого візиту до України повідомила, що заразилася коронавірусом.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Джонсон зателефонує Путіну після візиту в Україну

     • 20531 переглядiв

    Вірусну онлайн-гру Wordle продали за семизначну суму

     • 13315 переглядiв