drugiy-advokat-yanukovicha-prodovzhit-vistup-u-debatakh-8-zhovtnya

Другий адвокат Януковича продовжить виступ у дебатах 8 жовтня

 • 7431 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Оболонський районний суд Києва 8 жовтня продовжить заслуховувати у дебатах виступ другого адвоката обвинуваченого у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича Олександра Горошинського, передає кореспондент УНН.

"Враховуючи, що ви надаєте глибокий аналіз справі, суд оголошує перерву до 10 години 8 жовтня", - сказав головуючий колегії суддів Владислав Дев’ятко.

Варто зазначити, що суд оголосив перерву на прохання адвоката, який послався на свій стан здоров’я.

"Я сьогодні озвучив вступну промову у наступному засіданні я хочу зупинитися на аналізах фактів", - зазначив Горошинський.

Нагадаємо, адвокат Горошинський сьогодні розпочав свій виступ у дебатах у справі про державну зраду Януковича в Оболонському районному суді Києва, оскільки адвокат Олександр Байдик захворів і не зміг закінчити свій виступ у дебатах.

Як повідомляв УНН, колишній президент України Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Порошенко: загрози асиміляції болгар в Україні немає

     • 8579 переглядiв

    Плантацію коноплі площею 1,6 га виявлено на Одещині

     • 15050 переглядiв

    НАБУ проводить обшуки у судді Вищого госпсуду

     • 17424 переглядiв

    Новою головою ЦВК обрано Тетяну Сліпачук

     • 19368 переглядiв