drugiy-vestibyul-stantsiyi-metro-svyatoshin-zapratsyuye-z-listopada

Другий вестибюль станції метро "Святошин" запрацює з листопада

 • 22090 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. Оновлений другий вестибюль станції столичного метро "Святошин" працюватиме з 1 листопада. Про це повідомили УНН у пресслужбі КМДА.

"1 листопада оновлений вестибюль відкриють для пасажирів", - вказали у КМДА.

Як зазначив мер Києва Віталій Кличко, загалом на станції встановили 3 ліфти та 3 підйомники, обладнали тактильні смуги, навігацію, звукові сигнали.

У другому вестибюлі для можливості пересування людей з інвалідністю встановили один ліфт та 2 вертикальних підйомника. Виклали тактильну плитку, встановили інформаційні покажчики. Оновили покриття підлоги, стін, стелі вестибюля та прилеглого переходу. Встановили нові двері на вході у вестибюлі. Здійснили благоустрій території біля станції.

Кличко також згадав і про систему оплати проїзду в столичному метрополітені. Зокрема, він зазначив, що за підрахунками, користувачів жетонів уже залишилося 13%.

"До кінця цього року QR-квиток на разовий проїзд повністю замінить жетони. Уже сьогодні можна користуватися електронним квитком, а при його поповненні на 50 поїздок, кожна поїздка коштуватиме 6,5 грн", – зазначив мер Києва.

Нагадаємо, за півроку вартість капремонту станції метро "Святошин" у Києві збільшилась на 50%.

Українські Національні Новини

Київ