drugiy-zakhisnik-yanukovicha-maye-zakinchiti-vistup-u-debatakh-10-zhovtnya

Другий захисник Януковича має закінчити виступ у дебатах 10 жовтня

 • 5524 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Оболонський районний суд Києва оголосив перерву до 10 жовтня у судових дебатах сторони захисту обвинуваченого у державній зраді екс-президента України Віктора Януковича, передає кореспондент УНН.

"Як ми з вами та погоджували, ви повинні закінчити вашу судову промову післязавтра… Для забезпечення належного захисту Віктора Федоровича Януковича та надання захисникові можливості відпочити суд оголошує перерву у засіданні до 10 години 10 жовтня", - сказав головуючий колегії суддів Владислав Дев’ятко.

Нагадаємо, сьогодні Оболонський районний суд Києва відмовив адвокату Олександру Горошинському у призначенні комісійної експертизи листів-заяв екс-президента України Віктора Януковича до провідних політиків низки країн Європи та президента Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд у справі держзради Януковича перенесли через госпіталізацію адвоката

Як повідомляв УНН, колишній президент України Віктор Янукович підозрюється у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП