drugogo-pidozryuvanogo-u-spravi-pro-pidkup-golovi-fdmu-vidpravili-pid-domashniy-aresht

Другого підозрюваного у справі про підкуп голови ФДМУ відправили під домашній арешт

 • 18359 переглядiв

КИЇВ. 31 січня. УНН. Обрано запобіжний захід другому підозрюваному, який разом зі спільниками намагався підкупити голову Фонду держмайна. Про це повідомляє УНН з посиланням на Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру (САП).

Слідчий суддя ВАКС за клопотанням прокурора САП та детективів НАБУ обрав вказаній особі запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з обов'язком носіння електронного засобу контролю.

Обрання запобіжного заходу третьому підозрюваному продовжиться завтра, 1 лютого об 11:00.

Раніше Вищий антикорупційний суд взяв під варту з альтернативою внесення застави одного із підозрюваних, який разом зі спільниками намагався підкупити голову Фонду держмайна України.

“Суд частково задовольнив клопотання прокурора і детектива та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у сумі 12,5 млн гривень. Крім того, на особу покладено ряд процесуальних обов’язків”, — йшлося в повідомленні САП.

Нагадаємо, трьох осіб викрито на пропозиції голові Фонду держмайна України, посаду якого наразі обіймає Дмитро Сенниченко, 5 млн дол. в обмін на призначення на посаду директора ПАТ “Одеський припортовий завод”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП