druzhina-emmanuyila-vitorgana-rozpovila-yak-znamenitogo-artista-vryatuvali-v-instituti-shalimova

Дружина Еммануїла Віторгана розповіла, як знаменитого артиста врятували в Інституті Шалімова

 • 25203 переглядiв

КИЇВ. 11 лютого. УНН. Артисту театру і кіно Еммануїлу Віторгану під час зйомок у Києві стало зле. Про те, що сталося і де в результаті допомогли артистові, розповіла його дружина Ірина, пише УНН з посиланням на матеріал КП в Україні.

Історія сталася деякий час тому, але відомо про неї стало лише недавно. Під час роботи у Києві Віторган відчув слабкість. Потім артисту стало настільки погано, що він не міг ходити. Його довелося госпіталізувати.

Опинившись у непростій ситуації, жінка звернулася за допомогою до всіх, кого знала в Києві, і в підсумку їй допомогли - головний рабин України Моше Асман влаштував артиста на лікування до Національного інституту хірургії і трансплантології ім. Шалімова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про трансплантацію в дії: в Інституті Шалімова розповіли про темпи роботи

"І тут ми потрапили до чудових лікарів, які прийняли нас з неймовірним теплом. Величезне спасибі директору Олександру Усенкові і нашому лікарю - професору Олександру Тивончуку. Ми обов'язково ще розповімо про це в соцмережах, щоб всі знали, які професіонали є в Україні (...) Ми хочемо вклонитися лікарям, які врятували життя моєму чоловікові", - розповіла Ірина Віторган.

Дружина артиста не вдавалася в деталі, що ж саме за недуга підкосила сили Віторгана, але згадала, що в шлунку артиста лопнула судина, через що відкрилася кровотеча, що викликало слабкість.

Вона також розповіла про те, що їм довелося пережити в одному з медичних закладів, де їх, не повідомивши, помістили в приватну клініку, яка орендує ліжка в державній установі, а потім виписали рахунок на 800 доларів за добу перебування там - це без ліків і аналізів.

Українські Національні Новини

Суспільство