dsns-teplopostachannya-avdiyivki-zdiysnyuyetsya-v-shtatnomu-rezhimi

ДСНС: теплопостачання Авдіївки здійснюється в штатному режимі

 • 6642 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Теплопостачання Авдіївки станом на ранок понеділка здійснюється в штатному режимі, централізоване водопостачання здійснюється по графіку з резерву. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС України.

"Станом на 7 год. 20 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу. Централізоване водопостачання здійснюється по графіку з резерву (для забезпечення подачі води на насосній станції м. Авдіївка залучено електростанцію ДСНС потужністю 600 кВт)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечено електроенергією від 9 генераторів ДСНС (40-110 кВ та 600 кВ).

Вказано, що всього до аварійно-відновлювальних робіт залучено 135 осіб та 33 од. тех., у тому числі: від ДСНС 60 осіб та 21 од. тех. Ситуація знаходиться на контролі ДСНС.

Нагадаємо, ремонтники відновили пошкоджену електроопору поблизу Авдіївки. Очікується, що через годину буде відновлено подачу електроенергії на Авдіївку.

Українські Національні Новини

Суспільство