dsns-teplopostachannya-v-adviyivtsi-zdiysnyuyetsya-v-shtatnomu-rezhimi

ДСНС: теплопостачання в Адвіївці здійснюється в штатному режимі

 • 8114 переглядiв

КИЇВ. 26 лютого. УНН. Станом на 06 годину 26 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу, передає УНН з посиланням на пре-службу ГУ ДСНС України у Донецькій області.

"Станом на 06 годину 26 лютого теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу (температура повітря в квартирах 20-25 градусів)", - йдеться в повідомленні.

Такожв в ДСНС зазначили, що об’єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення, забезпечені електроенергією від генераторів ДСНС (20-110 кВ та 600 кВ). У разі необхідності може бути залучено 11 електрогенераторів підрозділів Головного управління потужністю понад 20 кВт.

Крім того, в Адвіївці тривають роботи щодо очищення території міста Авдіївки від вибухонебезпечних предметів. До проведення робіт залучено 1 піротехнічну групу ДСНС України у кількості 5 чоловік та 1 одиниці техніки.

Нагадаємо, російська сторона в Спільному центрі з контролю і координації (СЦКК) так і не надала письмових гарантій припинення вогню в районі пориву ЛЕП.

Українські Національні Новини

Суспільство