dsns-u-kharkivskiy-oblasti-pirotekhnikami-zneshkodzheno-25-odinits-vibukhonebezpechnikh-predmetiv

ДСНС у Харківській області: піротехніками знешкоджено 25 одиниць вибухонебезпечних предметів

 • 591541 переглядiв

КИЇВ. 9 лютого. УНН. За добу з 8 по 9 лютого рятувальники Харківського гарнізону ДСНС продовжували виконувати службові обов’язки в умовах воєнного часу. Про це інформує УНН з посиланням на ДСНС.

Деталі

Протягом звітного періоду здійснено 21 оперативний виїзд, з яких: 10 – на ліквідацію пожеж, 1 з яких спричинені ворожими обстрілами, 6 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам, 5 – інші виїзди.

О 07:40 агресор завдав чергового обстрілу міста Куп’янська. Сталася пожежа на даху приватного житлового будинку, горіли домашні речі на площі 65 кв.м. До місця події прибули рятувальники 44-ї ДРПЧ разом з колегами з м. Новодружеськ (Луганської області). Вже о 07:50 відбулась локалізація вогню, а о 08:30 – повна його ліквідація. На місці події працювали 3 одиниці рятувальної техніки та 9 чоловік особового складу ДСНС. Постраждалих немає.

Також рятувальники 47-ї ДПРЧ з м. Вовчанськ 9 разів виїжджали на перевірку місця ворожого обстрілу. Було зруйновано дах та стіни 6-ти багатоквартирних житлових будинків, а також декілька приватних домогосподарств. Без постраждалих.

Доповнення

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 25 одиниць вибухонебезпечних предметів.

Мешканцям міста Ізюма рятувальники доставили 10 тон питної води.

Українські Національні Новини

Війна