dsns-viveli-svoyi-pidrozdili-iz-zoni-pozhezh-na-luganschini

ДСНС вивела свої підрозділи із зони пожеж на Луганщині

 • 16532 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Державна служба із надзвичайних ситуацій відвела свої підрозділи, які були задіяні у ліквідації лісових пожеж на Луганщині. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС.

"10 жовтня відбулося відведення сил Державної служби з надзвичайних ситуацій з Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Полтавської та Харківської областей, які були задіяні для ліквідації надзвичайної ситуації, пов'язаної з лісовими пожежами на території Луганської області. З цієї нагоди на площі Сєвєродонецька вишукувалася колона з пожежних автомобілів і мешканці міста, які прийшли підтримати вогнеборців, мали нагоду сказати теплі слова вдячності рятувальникам за їх пекельний тиждень", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 30 вересня вздовж лінії розмежування на Луганщині виникло 6 масштабних осередків лісових пожеж. В ООС причиною назвали ворожі збройні провокації із застосуванням трасуючих куль.

Внаслідок пожеж було пошкоджено вогнем понад 400 будівель, евакуйовано 200 людей.

Наразі, за даними поліції, відомо про 11 загиблих та 19 постраждалих внаслідок стихії. На ліквідацію пожеж знадобився тиждень.

Українські Національні Новини

Політика