dtp-bilya-kordonu-zatrimano-vodiya-avtotsisterni

ДТП біля кордону: затримано водія автоцистерни

 • 9601 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 3 січня. УНН. Водія автоцистерни, за участі якого сталася ДТП з двома загиблими та десятьма постраждалими у Львівській області, затримали. Про це повідомили у відділі комунікації обласного управління поліції, передає УНН.

"Водій автоцистерни, 29-річний житель Київщини, за медичною допомогою не звертався. Його поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, зіткнення автоцистерни та двох мікроавтобусів: "Мерседес Спринтер" та "Рено Мастер" – сталося вранці у четвер 3 січня, на автодорозі Львів – Шегині, неподалік села Бар.

У ДТП загинули 25-річний водій та 24-річний пасажир "Рено Мастер", обидва – мешканці Івано-Франківської області. Ще десятьох осіб, серед яких одна жінка, доставили у лікарню.

"Потерпілим 19-54 роки, троє з них – львів’яни, троє – жителі Івано-Франківщини, ще три особи з Яворівського району і одна – з Пустомитівщини", – уточнили в поліції.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) та ст.288 (порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, – від трьох до десяти років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Прокуратура звинуватила у смертельній ДТП "Львівський Облавтодор".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП