dtp-iz-mototsiklom-na-lvivschini-sud-areshtuvav-politseyskogo

ДТП із мотоциклом на Львівщині: суд арештував поліцейського

 • 10015 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Суд взяв під варту відстороненого поліцейського, якого підозрюють у скоєнні ДТП у селі Жарків, через яку загинули двоє людей. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, передає УНН.

"На даний час зловмиснику повідомлено про підозру за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) та сьогодні, 30 серпня, Галицьким районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави", - йдеться в повідомленні.

У разі доведення вини поліцейському загрожує до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, ДТП сталася 28 серпня близько 23:30 години в с. Жарків Львівської області. Тоді автомобіль Renault Traffic під керуванням одного з працівників Кам’янка-Бузького відділу поліції ГУНП у Львівській області зіткнувся з мопедом марки Suzuki Lets 2, на якому перебували 19-ти та 18-річний жителі Бродівського району. У результаті аварії пасажир та водій скутера загинули на місці.

"За результатами попереднього медичного огляду встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння. Це, зокрема, підтвердив і пристрій для визначення рівня сп’яніння. Драгер показав 1.13 проміле", - повідомили у прокуратурі.

Крім того, правоохоронця відсторонили від посади.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП