dtp-na-kirovogradschini-zatrimanomu-vodiyevi-ogolosili-pro-pidozru

ДТП на Кіровоградщині: затриманому водієві оголосили про підозру

 • 11230 переглядiв

КРОПИВНИЦЬКИЙ-КИЇВ. 14 травня. УНН. Водію Volkswagen Touareg, підозрюваному у смертельній ДТП на автодорозі Стрий – Кіровоград – Знам’янка, оголосили про підозру. Про це повідомила прес-служба прокуратури Кіровоградської області, передає УНН.

"Прокуратура Кіровоградської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Суботці Знам’янського району, в якій загинуло четверо людей, з яких двоє малолітні діти", - йдеться в повідомленні.

Наразі 36-річному водієві автомобіля Volkswagen Touareg оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) КК України.

Також вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 12 травня чотири людини загинули та дві травмувалися в результаті ДТП на Кіровоградщині. Так, в результаті зіткнення двох легкових автомобілів Toyota та Volkswagen загинули 4 особи, у тому числі двоє дітей. Згодом водія одного з автомобілів, учасника ДТП, затримали

Українські Національні Новини

Кримінал та НП