dtp-u-bilorusi-shestero-ditey-vse-sche-v-likarni-do-nikh-priyikhali-rodichi

ДТП у Білорусі: шестеро дітей все ще в лікарні, до них приїхали родичі

 • 15304 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. До дітей з української команди по футболу, які постраждали внаслідок аварії у Кам’янецькому районі у Білорусі, приїхали батьки. Самі діти все ще перебувають у міській лікарні, стан здоров’я п’яти з них лікарі оцінюють як важкий, повідомив в коментарі УНН заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич.

"Три мікроавтобуси з дітьми, які не потерпіли в ДТП у Білорусі, виїхали до України. Шестеро постраждалих дітей залишається у Брестській обласній клінічній лікарні, п’ятеро з них – у важкому стані", - розповів він.

За словами представника МЗС, лікарі Брестської обласної клінічної лікарні провели консиліум, і за рішенням консиліуму дійшли висновку, що одна дитина, стан якої – середньої важкості, також повинна залишатись у лікарні. За словами Кирилича, були попередні очікування, що вона може бути транспортована до України.

"Опрацьовується питання щодо перевезення тіла загиблої дитини до України. Консульство України у Бресті взаємодіє з цього питання з Сумською обласною державною адміністрацією. Крім того, сьогодні консул відвідав дітей у лікарні, провів розмову з лікарями. На місце прибули родичі, вони розміщені в гуртожитках місцевих навчальних закладах, їм надається необхідна допомога", - сказав він.

Як повідомляв УНН, діти з української команди по футболу потрапили в аварію у Кам’янецькому районі у Білорусі, внаслідок якої одна дитина загинула та шестеро дітей з важкими травмами потрапили до лікарні.

Українські Національні Новини

Політика