dtp-u-kharkovi-likar-narkolog-yaka-oglyadala-zaytsevu-ne-zyavilasya-do-sudu

ДТП у Харкові: лікар-нарколог, яка оглядала Зайцеву, не з'явилася до суду

 • 12620 переглядiв

КИЇВ. 11 вересня. УНН. Свідок у справі про резонансну ДТП на вулиці Сумській у Харкові Олена Федірко не з'явилася на сьогоднішнє судове засідання. Про це повідомляє УНН із посиланням на присутніх на сьогоднішньому судовому засіданні у Київському райсуді Харкова.

Так, поліція надала суду документальну інформацію, що 6 вересня вони прийшли за місцем мешкання свідка. Двері правоохоронцям відчинила жінка, яка не представилася. Вона повідомила, що Федірко переїхала на непідконтрольну Україні територію. Тож ухвалу суду щодо розшукових дій стосовно свідка поліція виконуватиме повторно.

Крім того, за клопотанням сторони захисту обвинуваченої Олени Зайцевої до матеріалів справи долучили відеозапис огляду водія Lexus лікарем-наркологом. Також суд запропонував іншому обвинуваченому, Геннадію Дронову, дати покази. Однак він знову відмовився, пообіцявши зробити це пізніше.

Наступне засідання у цій справі призначили на 18 вересня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар-нарколог, яка проводила експертизу Зайцевої, звільнилася за сімейними обставинами

Як повідомляв УНН, Київський райсуд Харкова задовольнив клопотання про проведення розшукових заходів щодо лікаря-нарколога Олени Федірко, яка оглядала Зайцеву після наїзду на пішоходів. 

Нагадаємо, резонансна ДТП сталася 18 жовтня минулого року. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, у результаті чого загинули шестеро осіб. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП