dtp-u-kharkovi-politsiya-vstanovlyuye-mistseperebuvannya-narkologa-yaka-oglyadala-zaytsevu

ДТП у Харкові: поліція встановлює місцеперебування нарколога, яка оглядала Зайцеву

 • 12965 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. Рішення суду щодо встановлення місцеперебування свідка резонансної ДТП на вулиці Сумській у Харкові Олени Федірко зараз на виконанні. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, передає УНН.

"Документи до харківської поліції надійшли через кілька днів після судового засідання. Зараз це рішення знаходиться на виконанні. Про результати буде повідомлено на найближчому судовому засіданні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар-нарколог, яка проводила експертизу Зайцевої, звільнилася за сімейними обставинами

Нагадаємо, чутки про зникнення Олени Федірко з'явився після того, як сторона захисту в справі про ДТП на Сумській в Харкові, вирішила допитати лікаря, як фахівця, який проводив огляд обвинуваченої Зайцевої відразу після події. В акті огляду лікар вказала, що Зайцева показала ознаки наркотичного сп'яніння. Подальші аналізи підтвердили наявність кодеїну і фенобарбеталу, однак для остаточних висновків не вистачило біологічного матеріалу, відібраного у Зайцевої.

Київський райсуд Харкова задовольнив клопотання про проведення розшукових заходів щодо лікаря-нарколога Олени Федірко, яка оглядала Зайцеву після наїзду на пішоходів. 

Як повідомляв УНН, ця ДТП сталася 18 жовтня минулого року. Тоді позашляховики під керуванням Олени Зайцевої та Геннадія Дронова зіткнулися на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова. Після зіткнення Lexus Зайцевої викинуло на пішоходів, у результаті чого загинули шестеро осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП