dtp-u-krivomu-rozi-areshtovanogo-pidozryuvanogo-ne-pomistyat-do-sizo

ДТП у Кривому Розі: арештованого підозрюваного не помістять до СІЗО

 • 10054 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Підозрюваний у ДТП у Кривому Розі, якому Бабушкінський райсуд Дніпра обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, перебуватиме у лікувальному закладі під постійною охороною. Про це УНН повідомили у прокуратурі Дніпропетровської області.

"Сьогодні Бабушкінський районний суд Дніпра в режимі відеоконференції обрав водію автомобіля Mazda запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб (до 13 червня) без можливості внесення застави. Однак через стан здоров’я підозрюваний перебуватиме у лікувальному закладі під постійною охороною", – зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, Бабушкінський райсуд Дніпра взяв підозрюваного у ДТП у Кривому Розі під варту без можливості внесення застави.

Як повідомляв УНН, ДТП у Кривому Розі за участі автомобіля Mazda, маршрутного мікроавтобуса та автобуса сталася вранці 17 квітня. Внаслідок аварії загинули 8 людей. Згодом у лікарні Кривого Рогу 18 квітня від отриманих внаслідок ДТП травм помер чоловік 1970 року народження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП