dtp-z-turistami-na-prikarpatti-dvom-figurantam-obrali-zapobizhni-zakhodi

ДТП з туристами на Прикарпатті: двом фігурантам обрали запобіжні заходи

 • 13818 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. В Івано-Франківському міському суді обрали запобіжні заходи водію, який у нетверезому стані перевозив туристів з Білорусі, та керівнику рафтингової організації, що надав дозвіл на перевезення. Про це журналісту УНН повідомив речник Національної поліції Ярослав Тракало.

"Так, і водієві й, власне, керівникові цієї рафтингової організації", - повідомив речник Нацполіції відповідаючи на запитання, чи обрали водію та підприємцю запобіжні заходи.

Тракало уточнив, що водію обрано запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб без права внесення застави, а керівнику рафтингової організації — цілодобовий домашній арешт на 60 діб з носінням електронного засобу контролю, тобто браслета.

Як повідомляв УНН, підприємцю в Івано-Франківській області, який надавав послуги рафтинг-турів туристам, а також водію вантажівки "ГАЗ-66" вручили підозри.

Нагадаємо, 6 травня на Івано-Франківщині, а саме у селі Красник Верховинського району, вантажний автомобіль, який перевозив туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош з висоти близько 40 м.

Внаслідок ДТП троє осіб загинули на місці: 23-річна і 28-річна громадянки Білорусі й 29-річний громадянин Білорусі. Ще 9 осіб віком від 21 і до 49 років проходять медичне обстеження у Верховинській лікарні з різними травмами.

Згодом з'ясувалося, що водій автомобіля ГАЗ-66, який впав у річку Чорний Черемош, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП