dtp-za-uchasti-kulebi-v-politsiyi-rozpovili-podrobitsi

ДТП за участі Кулеби: в поліції розповіли подробиці

 • 58517 переглядiв

КИЇВ. 24 листопада. УНН. В Головному управлінні національної поліції в Києвській області розповіли подробиці ДТП, в якій постраждав уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба, повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, сьогодні близько 14-ї години на автодорозі "Київ-Одеса", поблизу селища Чабани, внаслідок зіткнення мікроавтобуса і легковика постраждали четверо осіб.

Обидва водії транспортних засобів, а також 19-річний та 10-річний пасажири Toyota отримали травми різного ступеню важкості, їх доставлено до медзакладів. Дитина перебуває у реанімаційному відділенні. 

Наразі правоохоронці з’ясовують усі обставини ДТП. Відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. 

Нагадаємо, сьогодні в Київській області в результаті ДТП був госпіталізований уповноважений Президента України з прав дитини Микола Кулеба.

Пізніше стало відомо, що за фактом ДТП у Київській області, внаслідок якої постраждав уповноважений Президента з прав дитини Микола Кулеба, відкрито кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП