dtp-za-uchastyu-viyskovikh-na-lvivschini-odin-iz-postrazhdalikh-u-vazhkomu-stani

ДТП за участю військових на Львівщині: один із постраждалих у важкому стані

 • 11987 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Один із постраждалих військових у результаті ДТП на ділянці між Новояворівськом та смт Івано-Франкове на трасі “Львів-Краківець” перебуває у важкому стані. Про це УНН повідомили у прес-службі Командування повітряних сил ЗСУ.

"Внаслідок ДТП загинув пасажир автомобіля ВАЗ-2106, військовослужбовець військової служби за контрактом, також травмовано 4 військовослужбовців. Один з них, водій, знаходиться у важкому стані, він був спочатку доставлений до реанімаційного відділення Новоярівської лікарні з численними діагнозами, на цей час він переведений до військово-медичного центру західного регіону міста Львів, де йому надається кваліфікована медична допомога. Інші троє від госпіталізації відмовились, вони отримали незначні, середнього ступеня важкості або зсадини", - повідомили у прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановлює обставини ДТП за участю швидкої в Києві

Також у прес-службі повідомили, що поліція Львівської області вже відкрила кримінальне провадження за цим фактом. Справа розпочата за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобом).

Нагадаємо, 10 січня на Львівщині сталась смертельна ДТП за участю військових. 

Українські Національні Новини

Суспільство