dubinskiy-zastupivsya-za-kvartal-95-i-nazvav-nomer-z-khorom-im-verovki-zvichaynoyu-satiroyu

Дубінський заступився за "Квартал 95" і назвав номер з хором ім.Верьовки сатирою

 • 17891 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Народний депутат України від фракції "Слуга народу" Олександр Дубінський заступився за студію "Квартал 95", назвавши номер за участю хору ім.Верьовки звичайною сатирою. Про це він заявив на своєму YouTube каналі, передає УНН.

"Ви знаєте, історія з хором ім.Верьовки і жартом про згорілий будинок Гонтаревої особисто для мене звичайний приклад сатири. Але виявляється для деяких людей це просто якийсь капець. Я читаю з учорашнього вечора заяви міністрів, журналістів, активістів. Сатиричний, так злий, але жарт, викликає ось таку ось реакцію, що міністр Культури Бородянський пише в своєму Facebook "Валерія Гонтарева, вибачте нас, будь ласка, за те, що хор ім.Верьовки брав участь у пісні про ваш згорілий будинок". Капець, друзі", - сказав Дубінський.

Нагадаємо, міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов на своїй сторінці у Facebook написав, що гумористичний номер про спалення будинку колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої в ефірі "Вечірнього кварталу" негативно впливає на інвестиційний клімат в Україні і може сприйматись як підтвердження зв'язків між олігархами і владою в державі.

Українські Національні Новини

Суспільство