dubl-kravtsya-viviv-dinamo-v-chvertfinal-kubku-ukrayini

Дубль Кравця вивів Динамо в чвертьфінал Кубку України

 • 14263 переглядiв

КИЇВ. 26 жовтня. УНН. На НСК "Ніка" арбітр Юрій Можаровський провів поєдинок 1/8 фіналу Кубку України з футболу між господарями ФК "Олександрія" та київським "Динамо", передає кореспондент УНН.

На 36 хвилині всередині поля Гармаш віддав передачу врозріз на Дерліса Гонсалеза, який прострілив точно на ногу Артему Кравцю – 0:1.

Господарям вдалося встановити паритет тільки заключній у 15-хвилинці основного часу. Розіграш штрафного у виконанні Поляруса завершився подачею з лівої бровки на другий поверх, де Сергій Старенький завдав влучного удару головою – 1:1.

Тільки екстра-тайми допомогли виявити переможця у даному протистоянні. У першій додатковій 15-хвилинці стовідсотковий шанс згаяв Бесєдін – форвард з кількох метрів примудрився не влучити у пусті ворота "олександрійців". Виправитися Бесєдін зумів трохи пізніше, коли Кравець протягнув м'яч по флангу і віддав передачу на вільного партнера – 2:1.

Артем Сітало мав змогу перевести гру в серію післяматчевих пенальті. Футболіст "Олександрії" обвів трьох "динамівців" і завдавав гострого удару – Георгій Бущан з труднощами відбив постріл. Не пройшло і двох хвилин, як Бущан здійснив другий сейв після штрафного у виконанні Грицука. Під завісу ігрового часу Кравець встиг оформити дубль, однак Гармаш привіз пенальті у власні ворота – Василь Грицук підсік м'яч над Бущаном та встановив остаточний результат 2:3.

Примітно, що Кравець провів поєдинок у ранзі капітана "біло-синіх".

Зауважимо, що в одному із інших протистоянь представник Другої Ліги ФК "Львів" зумів обіграти команду з Прем'єр-ліги "Сталь" – 2:1.

Українські Національні Новини

Спорт