dubnevich-zayaviv-pro-namir-oskarzhiti-zapobizhniy-zakhid

Дубневич заявив про намір оскаржити запобіжний захід

 • 15095 переглядiв

КИЇВ. 2 листопада. УНН. Народний депутат Ярослав Дубневич, якого підозрюють у заволодінні державними коштами на суму у понад 93 млн грн, заявив, що збирається подавати апеляційну скаргу на рішення суду, яким нардепу визначено заставу у 100 млн грн у якості запобіжного заходу, передає кореспондент УНН.

Так, відповідаючи на запитання журналістів, чи буде він подавати апеляцію на рішення суду, нардеп зазначив: "Так, будемо подавати".

Як повідомляв УНН, раніше сьогодні Вищий антикорупційний суд визначив Дубневичу запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 100 млн грн.

Нагадаємо, нардеп підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.5 ст.191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

За версією слідства, повідомили у САП, вказаний народний депутат лобіював виділення грошових коштів з бюджету ПАТ "Укрзалізниця" на закупівлю товарів у підконтрольних йому підприємств. Фінансові втрати від реалізації схеми проведення процедур відкритих торгів стрілочних переводів, запасних частин до них та комплектів роздільного скріплення, згідно з матеріалами експертизи, становили понад 93 млн грн.

Нагадаємо, 31 жовтня Рада зняла недоторканність з Дубневича і дала дозвіл на його арешт.

Українські Національні Новини

Політика