duda-virushiv-na-zustrich-iz-zelenskim-do-bryusselya

Дуда вирушив на зустріч із Зеленським до Брюсселя

 • 9000 переглядiв

КИЇВ. 4 червня. УНН. Президент Польщі Анджей Дуда вирушив на літаку до Брюсселя, де сьогодні має зустрітись із Президентом України Володимиром Зеленським і Генеральним Секретарем НАТО Йенсом Столтенбергом. Про це йдеться у повідомленні в Twitter канцелярії польського президента, передає УНН.

"Президент Анджей Дуда їде до Брюсселя, де він розмовлятиме з Йенсом Столтенбергом і Володимиром Зеленським", - йдеться у повідомленні.

Так, раніше на сайті польського президента повідомлялося, що Дуда спочатку зустрінеться зі Столтенбергом, щоб переговорити щодо збільшення присутності американських військ у Польщі.

Крім того, в той же день відбудеться перша зустріч Дуди і Зеленського, повідомляють у канцелярії.

"Президент Дуда повторить своє запрошення українському колезі відвідати Польщу, щоб це був офіційний візит нового президента", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, раніше Президент Володимир Зеленський після прибуття у Брюссель провів зустріч з президентом Єврокомісії Жаном-Клодом Юнкером.

Нагадаємо, візит Зеленського до інституції ЄС і НАТО в Брюсселі пройде 4-5 червня.

В АП заявляли, що візит Президента України Володимира Зеленського до Брюсселя матиме на меті продемонструвати спрямування зовнішньої політики України.

Українські Національні Новини

Новини Світу