dukhovenstvo-kiyivschini-zaklikali-dotrimuvatis-protiepidemichnikh-norm-na-pokrovu

Духовенство Київщини закликали дотримуватись протиепідемічних норм на Покрову

 • 9896 переглядiв

КИЇВ. 13 жовтня. УНН. Голова обласної державної адміністрації Василь Володін звернувся до духовенства Київщини з закликом проводити релігійні обряди з ретельним дотриманням усіх протиепідемічних вимог. Про це він заявив на зустрічі з представниками релігійних конфесій 13 жовтня, передає УНН із посиланням на пресслужбу КОДА.

"У Київській області динаміка захворювання на COVID-19 зростає вкрай швидкими темпами. Лише за минулу добу інфікування зареєстрували у 217 людей. Окрім цього, практично щоденно фіксуємо по кілька випадків смерті серед наших жителів від ускладнень, до яких призвів коронавірус. Це негативні тенденції, із якими всі ми повинні боротись. Уже завтра, 14 жовтня, в Україні відзначатимуть День Покрови Пресвятої Богородиці. Я з великою повагою ставлюсь до прав вірян, проте наше спільне завдання – мінімізувати поширення хвороби й убезпечити людей від ризику захворіти", – наголосив Володін.

За даними пресслужби, під час зустрічі представники релігійних організацій позитивно сприйняли заклики очільника Київщини й поділились власним досвідом роботи з прихожанами в умовах пандемії.

Насамкінець, голова ОДА звернувся до духовенства з проханням нагадати вірянам про основні протиепідемічні норми.

Нагадаємо, у День захисника України у столиці пройде велопробіг, який стартуватиме з Михайлівської площі.

Українські Національні Новини

Суспільство